SZOLGÁLTATÁSOK

Személyre szabott
tervezési csomagok

Természetes, hogy mindenkinek egyedi igényei vannak. Természetes, hogy ezekre figyelve tervezzük meg szolgáltatási csomagjainkat. Itt kérhet olyan személyre szabott tervezési szolgáltatás-összeállítást, amely speciálisan az Ön otthonának, üzleti tereinek adottságaihoz és az Ön személyes igényeihez, lehetőségeihez igazodik. Így a megtervezett enteriőr nem lesz túl drága, az egész „felfordulás” nem tart túl sokáig… Az Ön otthona hangulatos, harmonikus és jól használható lesz – annyiból, amennyit rászánt. Akkorra, amikorra kell.

Lakberendezési
tanácsadás

Kötődik az idők folyamán megszerzett értékes berendezési tárgyaihoz, viszont a lakótér egy ideje megérett egy kis (vagy nagyobb) változtatásra? Csak néhány alapvető tanácsra lenne szüksége, mert saját maga szeretné otthonát átrendezni, felfrissíteni, élhetőbbé tenni? 2 órás előkészített lakberendezési tanácsadás keretében Ön felvilágosítást kap a kialakítandó tér berendezési lehetőségeiről, az átalakításhoz szükséges szakipari munkákról, az ajánlott anyagok és berendezési tárgyak beszerzési helyeiről; kiválasztjuk az Ön enteriőrjéhez legjobban illő stílust, a hozzá passzoló színeket. Ez után bátran nekivághat az otthonszépítésnek! Ha elakadna menet közben, akkor sem marad jótanács nélkül…

Home Staging –
„optikai tuning”

Eladásra szánt ingatlana felkészítve néhány százezerrel, vagy az ingatlan piaci értékét alapul véve akár néhány millióval is többet hozhat Önnek, és jelentősen lerövidül az eladási idő. Optimalizált, professzionális optikai tuninggal a lakás vagy ház legelőnyösebb adottságait emeljük ki, vásárlási vágyat ébresztő módon megjelenítjük benne a potenciális új tulajdonos életének leendő életterét, amibe azonnal „beleszeret”. Nem fedjük el a hiányosságokat, inkább megmutatjuk a vevőnek, hogy mely konkrét minimális vagy nagyobb invesztálás, térátalakítás után milyen hozzáadott értékkel fog növekedni a megvételre felkínált ingatlan. Az érdeklődőből hamarabb lesz vásárló, ha azt érzékeli, hogy az ügylettel plusz-értékhez jut jól felmérhető volumenű, gyorsan megtérülő befektetéssel. Egyszerűen fogalmazva: a home staging az Ön rövid távú, szinte azonnali megtérülésű, biztos befektetése.

Üzleti enteriőrtervezés

Jelenítse meg céges arculatát egy átfogó üzleti dizájnban! Irodái és eladóterei professzionális design-, ergonómia-, térszervezési- és marketing-szempontok szerint megtervezve a felismerhetőség mérhető előnyeivel fognak működni és hasznot termelni.

E-tanácsadás és tervezés

Online-tervezési- és virtuális művezetési csomagjaink közül választva Ön helyett mi keresünk tapétát, csempét, kiegészítőket, ütemezzük és instruáljuk az átalakítási munkálatokat.

EREDETI MŰALKOTÁST
A TÉRBE!

Az eredeti, akár személyre/cégre szabottan elkészített műalkotásokkal nemesített környezet energetizál és inspirál, ugyanakkor pihentet, harmóniába hoz – és nem mellesleg maradandó érték! Műtermi árakon vásárolhat eredeti festményt, fotót, grafikát itt.